Injectables

Botox, Sculptra en Hyaluronzuur

Sigrid kan advies geven op Anti Aging gebied met injectables zoals Botox voor het tijdelijk uitschakelen van spierfunctie waardoor rimpels verdwijnen of vervagen. En op het gebied van Scultpra of Hyaluronzuur voor het vullen van de rimpels. In veel gevallen lijkt het of mensen boos kijken of er vermoeid uitzien. Door een kleine ingreep met injectables krijgt u weer een frisse uitstraling. De injectables waar mee gewerkt wordt zijn alle tijdelijk en veilig.

Ze worden uitsluitend door BIG geregistreerde artsen die speciaal zijn opgeleid ingebracht. Voorafgaand aan de behandeling zal er een gratis consult plaatsvinden.


Indien u meer informatie wilt over deze behandelingen kunt u mailen (Sigrid@intranospurmerend.nl) of bellen (0654972842).

Botox

Wat is Botox?

Botox (botuline toxine type A) is een natuurlijk eiwit.

Inspuiting in een spier zorgt ervoor dat deze niet meer wordt aangespannen. De rimpels die daardoor worden veroorzaakt, zullen dan aanzienlijk verminderen of verdwijnen.


Hoe werkt Botox?

De Botox-behandeling bestaat uit een serie kleine prikjes. Na het injecteren kan de huid iets rood zijn, maar dit trekt binnen enkele uren weg. Drie tot zeven dagen na de behandeling is het effect maximaal; Botox werkt daarna nog gedurende drie tot zes maanden. Meerdere behandelingen geeft een langer effect.

Is Botox veilig?

Het recept geneesmiddel botuline toxine type A is een eiwit dat in de natuur voorkomt. De medische wetenschap maakt op verschillende wijzen gebruik van deze stof. Dit gebruik vindt zijn oorsprong in de behandeling van spieren die zich ongewenst samentrekken. Inspuiting van Botox in de spieren, blokkeert de zenuwimpuls die de beweging veroorzaakt. Het middel is veilig en kent geen langdurige bijwerkingen. De behandeling is probleemloos en veilig te herhalen.

De kosten


-Fronsrimpels € 195,- (1 regio)


-Voorhoofdrimpels of lachrimpels (slapen) € 210,- (1 regio)


-Fronsrimpels en voorhoofdrimpels € 310,- (2 regio’s)


-Fronsrimpels en lachrimpels € 310,- (2 regio’s)


-Voorhoofdrimpels en lachrimpels € 310,- (2 regio’s)


-Fronsrimpels, voorhoofd –en lachrimpels € 410,- (3 regio’s)

Sculptra

Sculptra is een biologisch afbreekbaar product op basis van polymelkzuur. Het stimuleert de vorming van nieuw en natuurlijk collageen in de huid. Het product wordt met name gebruikt voor de fijne lijntjes in de wangen, kingebied en kaaklijn.


Hoe verloopt de behandeling?

De behandeling bestaat uit een aantal kleine prikjes in het gebied waar de verslapping of rimpels zijn ontstaan. Voor de behandeling kan de huid eventueel verdoofd worden. Sculptra is een biologisch afbreekbaar product; het laat zich makkelijk injecteren. Het geïnjecteerde gebied wordt uitgemasseerd om het polymelkzuur goed te verdelen. Er zijn twee tot vier behandelingen nodig om een optimaal resultaat te realiseren. Drie tot vijf weken na de eerste behandeling zal de tweede behandeling plaats vinden. Na weer dezelfde periode de derde behandeling. De behandelwijze en hoeveelheid is afhankelijk van de conditie van de huid.


Wat is het resultaat van de behandeling?

Direct na de behandeling is het effect goed zichtbaar. Na de eerste week neemt dat effect weer af omdat het polymelkzuur zich verspreidt in de huid. Er gaat zich collageen vormen; dit proces duurt enkele maanden.

Na minimaal twee behandelingen wordt de huid weer steviger en elastischer; daardoor krijgt men een jonger en strakker uiterlijk. Op basis van ervaring is duidelijk geworden dat het resultaat van Sculptra enkele jaren zichtbaar blijft. Om een goed resultaat te behouden is het aan te raden een jaarlijkse behandeling te ondergaan.


Wat zijn de eventuele complicaties van de behandeling?

Er kunnen eventueel blauwe plekjes, lichte zwellingen of roodheid na de behandeling ontstaan. Deze zijn echter van tijdelijke aard en zullen na een paar dagen vanzelf verdwijnen en mogen gecamoufleerd worden. Er is geen sprake van napijn. Bij elke inspuiting is er een risico op infectie of een allergische reactie. Wanneer een van deze reacties optreedt, zijn ze gering en veroorzaken geen nadelige gevolgen. De artsen of chirurgen behandelen honderden mensen per jaar. Door ruime ervaring zijn zij in staat om elke complicatie die zich eventueel kan voordoen op te lossen.

De kosten:

Behandeling met Sculptra vanaf €250,-. Indien de huid sterk is verslapt raden wij aan na 6 weken nog eens een behandeling van twee injecties te ondergaan.


Prijs per sessie € 1250,-


Sessie:

Eerste behandeling: 2 injecties sculptra € 500,-

Tweede behandeling: 2 injecties sculptra € 500,-

Derde behandeling: 1 injecties sculptra € 250,-


Indien de huid sterk is verslapt raden wij aan na 6 weken nog eens een behandeling.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een middel waarmee fijne lijntjes en plooien in het gezicht verminderd worden door middel van onderhuidse inspuitingen. Deze afbreekbare filler bestaat uit 100% gecrosslinked hyaluronzuur en water. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor en is bekend als NMF ofwel Natural Moisturizing Factor. Hyaluronzuur zorgt voor de binding van water in de huid en geeft haar daarmee soepelheid en veerkracht. Doordat de Hyaluronzuur voor 100% is gecrosslinked, zal het middel langdurig effectief zijn.

Voor het gebruik wordt het hyaluronzuur op een natuurlijke basis gemaakt volgens moderne biotechnologische principes. Deze stof is volkomen zuiver en kan geen allergische reacties geven. Fijne rimpels worden gecorrigeerd en de lipcontour geaccentueerd. Na ongeveer zes tot twaalf maanden wordt het ingespoten hyaluronzuur opgenomen door het lichaam. Het resultaat is dus van tijdelijke aard.


Inspuiting met hyaluronzuur kan zonder problemen herhaald worden. Een behandeling duurt ongeveer 20 minuten. Per ml Euro 375,-